روشتهیه
فیلههای مرغ را به شکل چهارگوشهای متوسط بریده و پس از شستن بگذارید آب آن برود.
سپس در ظرف مناسبی تکههای مرغ را با تندوری ماسالا، گرامماسالا و مقداری نمک و فلفل مخلوط کرده و کنار بگذارید. زیرهی سبز را کمی در روغن تفت دهید. بعد از تغییر رنگ، پیاز را اضافه کرده و قبل از طلایی شدن، سیر و زنجبیل را افزوده و هم بزنید. بعد از اینکه طلایی شد، زردچوبه را ریخته و مخلوط کنید. سپس مرغ و بقیه مواد ذکر شده(به جز گشنیز، خامه و فلفل سبز) را ریخته و کمی تفت دهید و صبر کنید تا مرغ بپزد. پس از پختن مرغ و کشیده شدن آب آن، خامه، گشنیز و فلفل سبز را اضافه کرده، هم بزنید و 5 دقیقه صبر کنید تا کاملاً جا بیفتد. بعد از پختن و جا افتادن مرغ را در ظرف مسطحی کشیده، با سبزیجات تزئین نموده و سرو کنید.