Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:30

خورشت مرغ دودی

خورشت مرغ دودی

shooroshirin

0 0

متوسط

40 دقیقه

8 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6 تا 8 نفر

برنج قهوه‌ای، شسته‌شده.................. 75 گرم

بلال، پوست و غلاف‌گرفته............... 3 عدد

روغن نباتی.................. 2 قاشق سوپ‌خوری

پیاز بزرگ، ریز خردشده................... 1 عدد

ساقه کرفس، باریک‌ورقه‌شده.............. 1 عدد

تره‌فرنگی، پاک‌کرده و باریک‌ورقه‌شده................. 1 عدد

آویشن خشک............... یک‌دوم قاشق چای‌خوری

آرد..................... 2 قاشق سوپ‌خوری

عصاره مرغ..................1 لیتر (یک‌وسه‌چهارم پیمانه)

مرغ دودی بدون استخوان،پوست‌کنده و رشته‌شده.................. 250 گرم

خامه پرچرب یا فرم‌گرفته.................225 لیتر

شوید تازه، خردشده1................ قاشق سوپ‌خوری

نمک و فلفل..................به مقدار لازم

برگ شوید برای تزیین................ به مقدار لازم

روش‌تهیه

قابلمه‌ای بزرگ حاوی آب را روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. یک قاشق سوپ‌خوری نمک به آن افزوده و برنج را داخل آب بریزید. آب که دوباره جوش آمد حرارت را کم کنید تا آهسته بجوشد.

درِ قابلمه را ببندید تا حدود 40 دقیقه بپزد و برنج نرم شود. برنج باید به حدی نرم شود که هنگام جویدن زیر دندان حس شود و کمی سفت باشد. برنج را نباید بیش از حد پخت زیرا پس از افزودن به سوپ هم خواهد پخت. آن را آب‌کش کرده و با آب بشویید و کنار بگذارید.در فاصله پخت برنج، سبزی‌جات را آماده کنید. بلال‌ها را روی تخته مخصوص آشپزخانه به صورت عمودی قرار دهید و یک چاقوی تیز را از بالا به پایین بلال بکشید تا دانه‌های بلال از ساقه جدا شوند. دانه‌ها را کنار بگذارید و چوب بلال را خراش دهید تا شیره آن خارج شود. مایع خارج‌شده از ساقه را برای سوپ کنار بگذارید. روغن را در قابلمه‌ای بزرگ با حرارت متوسط گرم کنید. پیاز، کرفس، تره‌فرنگی و آویشن را در روغن ریخته و مرتب هم بزنید. حدود 8 دقیقه بپزید تا سبزی‌جات به خوبی نرم شوند. آرد را روی سبزی‌جات بپاشید و هم بزنید تا مخلوط شوند، بتدریج عصاره مرغ را اضافه کنید، دانه‌های بلال را هم به همراه شیره بلال داخل سوپ بریزید و هم بزنید تا به جوش آید، کف روی سوپ را بگیرید، حرارت را کاهش دهید، سوپ را به مدت 25 دقیقه آهسته بجوشانید تا سبزی‌جات بسیار نرم و کاملاً پخته شوند. مرغ دودی، برنج، خامه و شوید را داخل سوپ ریخته و به مقدار کافی نمک و فلفل اضافه کنید. سوپ را به مدت 10 دقیقه دیگر آهسته بجوشانید تا مرغ و برنج کاملاً گرم شوند، سوپ را با برگ شوید تزیین کرده و بلافاصله سرو نمایید.

برچسب ها: آموزش آشپزیخورشتمرغ دودیطرز تهیهخورشت مرغ تعداد بازديد: 647 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است