آشپرباشی - اعظم گلزارمنش:
روشتهیه
مرغ را به چهار تكه تقسيم كنيد، بشوئيد و روي هولهي كاغذي آشپزخانه قرار دهيد تا رطوبتش گرفته شود.
آنگاه يك و يكدوم از قرص عصارهي بره را پودر كنيد و همراه با سير و نيمي از كره، در كاسهي مناسبي بريزيد و مخلوط كنيد. سپس مرغ را در اين مخلوط قرار دهيد و چند ساعت در يخچال نگه داريد. حالا مرغ را در ظرف نسوزي بچينيد و به مدت تقريبي يك ساعت و نيم در فر گرم كرده با دماي 180 درجهي سانتيگراد، قرار دهيد تا مرغ بپزد و طلائي رنگ شود. اكنون سيبزميني و نخودفرنگي را در كاسهي دستگاه غذاساز بريزيد و پوره كنيد.
آنگاه آرد و باقيماندهي كره را روي اجاق تفت دهيد. آنگاه باقيماندهي عصاره را در 1 پيمانه آب جوش حل كنيد و به مخلوط آرد و كره بيفزائيد و پيوسته هم بزنيد تا سس غليظي حاصل شود.
اكنون سس سويا را نيز به آن اضافه كنيد و سس را از روي حرارت برداريد. حالا مرغ را در ظرف مناسبي قرار دهيد و همراه با پورهي فراهم كرده و سس ميل كنيد.
یادآوری
براي پختن مرغ، ابتدا رويش را با فويل بپوشانيد و پس از يك ساعت فويل را برداريد تا روي مرغ بيش از حد سرخ نشود!
خواص نخودفرنگی
نخود فرنگی یا نخود سبز، یک منبع تغذیه ای در نظر گرفته می شوند. آن ها حاوی آمینو اسیدهای ضروری، سیستئین و لیسین هستند. نخود سبز یا نخود فرنگی شامل بسیاری از مواد مغذی ضروری مثل ویتامین B، ویتامین E، نشاسته، چربی ها، و پروتئین ها است. آن ها همچنین به درمان بسیاری از بیماری ها کمک می کنند.