آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
طرز تهیه کباب بختیاری:
گوشت و مرغ را به تكههای مناسب و یكاندازه خرد كنید و در كاسههای جداگانه بریزید، با پیاز، نمك، فلفل و زعفران مزهدار كنید و به مدت 4 ساعت در یخچال نگهدارید. آنگاه گوشت و مرغ را به طور یك در میان به سیخ بكشید و روی آتش كباب كنید. پس از كباب كردن روی آنها كمی كره بمالید.
اكنون كباب را برای پذیرائی در دیس مناسبی قرار دهید و همراه با چلو زعفرانی و گوجهفرنگی كبابی میل كنید.
یادآوری: برای به سیخ كشیدن گوشتها بهترین روش این است كه دو تكه گوشت قرمز و دو تكه گوشت مرغ را به سیخ بكشید بهطوریكه اولین و آخرین سری گوشت قرمز باشد.