آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
پوست لیمو را رنده کنید و به همراه گشنیز، رزماری، نمک، فلفل و روغن زیتون در دستگاه غذا ساز بریزید و آن را کاملا میکس کنید.
آن گاه کره را در تابۀ مناسبی روی حرارت بگذارید و 2 عدد برگ بو را در آن بیندازید و حرارت را کم کنید و صبر کنید تا عطرش بلند شود.
بعد شعله را خاموش کنید.
سپس مرغ را روی سطح کار بگذارید و با انگشت خیلی ملایم بدون اینکه پوست مرغ پاره شود مواد را زیر پوست مرغ بمالید و تمام سطح گوشت را به مواد آغشته کنید.
اکنون پیاز، نمک و فلفل را درون شکم مرغ بریزید و آن را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.
اینک ظرف مناسبی را به کرۀ مزه دار کرده آغشته کنید و 2 عدد برگ بو را درون آن قرار دهید.
باقیماندۀ کره را به بدن مرغ بمالید و 2 عدد برگ بو باقیمانده را روی سینۀ مرغ بگذارید و مرغ را با فویل بپوشانید.
حالا مرغ را در فر گرم کرده با دمای 210 درجۀ سانتیگراد به مدت یکساعت بپزید.
آن گاه مرغ را از فر بیرون بیاورید و به آبی که از مرغ خارج شده زعفران بیفزائید و روی بدن مرغ بمالید، چنانچه مرغ کاملا پخته بود فویل را جدا بردارید و مرغ را در طبقۀ وسط بگذارید تا سطح مرغ برشته شود.