آشپزباشی - سرمه جلیلی :
روشتهیه
ران مرغ، آویشن، زیره، نمک، فلفل و روغن زیتون را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. اینک رویش را بپوشانید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا ران مزهدار شود، سپس در ظرف مناسبی ران را به مدت 1 ساعت در فر گرم کرده با دمای 180 درجة سانتیگراد بپزید تا طلایی رنگ شود. اکنون به همراه باباغنوش آن را سرو نمائید.
روش تهیة باباغنوش
بادمجان را ساطوری کنید. آنگاه در کاسة مناسبی بریزید. حالا سیر، ارده، آبلمیوی تازه، نمک و روغن زیتون را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس باباغانوش را در ظرف مناسبی بریزید و در یخچال نگهداری نمائید.
درباره باباغنوش
«بابا غنوج»، «بابا قنوش» «بابا گانوش»، « بابا قانوش»، «بابا غنوش»، «متبل» و … همگی اسم یک پیش غذای خوشمزه مدیترانهای-خاورمیانهای و کشورهای شمال آفریقا هستند که با بادمجان و ارده درست میشود و هواداران فراوانی در سرتاسر دنیا دارد. این غذا که زمانی یک وعده غذایی اصلی برای فقرا در کشورهایی مثل لبنان، مراکش، مصر و یونان و … حالا دیگر تقریبا یک پای ثابت سفره تمام اقشار جامعه در این کشورها است.