آشپزباشی
طرز تهیه کباب شامی
گوشت و پیاز را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن كنید تا گوشت، كاملاً نرم شود. آنگاه نمك، فلفل، زردچوبه، آرد نخودچی، تخممرغ، زعفران و مقداری آب به آن بیفزائید و باز هم چند ثانیه دستگاه را روشن كنید تا مواد كاملاً مخلوط و یكدست شود.
حالا در تابه مناسبی روغن بریزید و روی اجاق بگذارید تا كاملاً داغ شود. سپس هر بار قدری از مایه را در روغن بریزید و آن را با قاشق، صاف، گرد و نازك نمائید و صبر كنید تا هر دو طرف شامی، برشته و طلائی رنگ شود اینك شامیها را در ظرف مناسبی بچینید و میل نمائید.