Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:27

رولت كباب

رولت كباب

shooroshirin

0 0

متوسط

8 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6 تا 8 نفر

فيله ی  گوساله...................یک كيلوگرم

فيله ی مرغ................500 گرم

خامه یا کره...............150 گرم

سويا سس.................سه تا چهار قاشق سوپخوري

ادويه.................اندكي به دلخواه

گوجه فرنگي..................500 گرم

فلفل قلمي رنگي.................3 عدد

پیاز بزرگ...............2 عدد، حلقه شده

روش‌تهیه

فیله‌ی گوساله را قبضه كرده و فیله‌ی مرغ را با كوبه نازك كنيد. مابین سطح رویی فیله ی گوساله را با خامه، سس سویا و ادویه بپوشانید. سپس فیله ی مرغ را روی آن قرار داده، مجدداً مقداري خامه، نمك و ادويه روي فيله‌هاي مرغ بزنيد. يك عدد کیسه فریزر روي فیله ها قرار داده و با استيك كوب به آرامي چند ضربه به آن بزنید تا دو لايه به هم بچسبند. فیله ها را از طول لوله کرده، در سيني گذاشته و روی آن را با کیسه فریزر ببندید تا تغییر رنگ ندهد سپس به مدت یک ساعت در يخچال قرار دهید. بعد از خارج کردن رولت از یخچال، به قطر یک و نیم سانتي متر برش داده و به ترتیب یک عدد گوجه فرنگي متوسط، یک قطعه كباب، یک برش فلفل قلمي رنگي و يك حلقه پياز به سیخ بکشید.  كباب پس از پخته شدن باید کمی خونابه دار باشد و زياد خشك نشود.

تعداد بازديد: 296 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است