روشتهیه
فیلهی گوساله را قبضه كرده و فیلهی مرغ را با كوبه نازك كنيد. مابین سطح رویی فیله ی گوساله را با خامه، سس سویا و ادویه بپوشانید. سپس فیله ی مرغ را روی آن قرار داده، مجدداً مقداري خامه، نمك و ادويه روي فيلههاي مرغ بزنيد. يك عدد کیسه فریزر روي فیله ها قرار داده و با استيك كوب به آرامي چند ضربه به آن بزنید تا دو لايه به هم بچسبند. فیله ها را از طول لوله کرده، در سيني گذاشته و روی آن را با کیسه فریزر ببندید تا تغییر رنگ ندهد سپس به مدت یک ساعت در يخچال قرار دهید. بعد از خارج کردن رولت از یخچال، به قطر یک و نیم سانتي متر برش داده و به ترتیب یک عدد گوجه فرنگي متوسط، یک قطعه كباب، یک برش فلفل قلمي رنگي و يك حلقه پياز به سیخ بکشید. كباب پس از پخته شدن باید کمی خونابه دار باشد و زياد خشك نشود.