روشتهیه
ابتدا روغن زیتون را در یک ماهیتابة بزرگ داغ کنید. سیر و پیاز را اضافه کرده و تفت دهید تا نرم شوند حالا رانها را اضافه کنید و هر طرف آن را تفت دهید تا قهوهای شوند. سپس اروگانو، فلفل قرمز، زیره، نمک و فلفل، قارچ، زیتون، آب مرغ و نخود را با هم مخلوط کنید. 1 دقیقه روی حرارت متوسط بپزید و به مرغها بیفزائید و با سس آغشته کنید در ماهیتابه را ببندید و با حرارت ملایم مرغها را بپزید.
یادآوری
این خوراک را میتوانید به جای نان با برنج سرو کنید.
گوشت ران مرغ طعم شیرینی دارد که با سبزیجات معطر و ادویه بسیار خوشمزه میشود.