آشپزباشی - اعظم گلزارمنش:
روش تهیه
گوشت را همراه با پیاز، نمک، زردچوبه و به میزان کافی آب، در قابلمة مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید تا گوشت نیمپز شود. آنگاه گوشت را از آبش جدا کنید و آن را چرخ نمائید. سپس نعنا را بیفزائید و دوباره گوشت را چرخ کنید. حالا گوشت را در ظرف مناسبی بریزید و یک دوم پیمانه از آب گوشت، فلفل، دارچین و زعفران را به آن بیفزائید و خوب مخلوط کنید. اینک کفگیر مخصوص بریانی را با روغن چرب سازید و قدری دارچین بپاشید. حالا هربار به اندازة نارنگی از مایة بریانی بردارید و در قالب بگذارید و بفشارید. سپس آن را روی حرارت قرار دهید تا بریانی برشته شود. اکنون بریانی را روی نان برگردانید و با خلال بادام بیارائید.
یادآوری
چنانچه کفگیر بریانی در دسترستان نبود، میتوانید از تابة کوچکی استفاده کنید.