آشپزباشی - منيژه غفوري :
روش تهيه
سير، پياز و كرفس را همراه با قدري روغن، در تابة مناسبي بريزيد و روي اجاق تفت دهيد. آنگاه همة مواد را در ظرف مناسبي بريزيد و مخلوط كنيد. سپس اين مخلوط را به شش قسمت مساوي تقسيم كنيد و در قالب 6 تائي و چربكردة مافين بريزيد. حالا قالب را در فر گرم كرده با دماي 180درجة سانتيگراد بگذاريد و لقمههاي گوشت را به مدت تقريبي 45دقيقه، بپزيد. اكنون قالب را از فر درآوريد و مافن گوشت را روي كاغذ آلومينيومي برگردانيد. اينك رويشان سس گوجه فرنگي بماليد و 5 دقيقة ديگر در فر بگذاريد تا سس ببندد. آنگاه لقمههاي گوشت را از فر درآوريد و رويشان را با پورة سيبزميني بيارائيد.
خواص خردل
مزایای دانه های خردل بسیار زیاد است و به طور معمول برای طعم و مزه مورد استفاده قرار می گیرد و سس خردل بسیار ترجیح داده می شود و همچنین دارای کاربردهای دارویی و درمانی نیز است، که از زمان بقراط وجود داشته است. خردل در انواع سفید، قهوه ای و سیاه در سراسر جهان یافت می شود.