طرز تهیه :
سیر، آب پرتقال، زعفران، كره، نمک و فلفل را با هم مخلوط كنید. بعد از اینكه بوقلمون را تمیز كردید، دستتان را زیر پوست بوقلمون قرار دهید تا به این وسیله بین پوست و گوشت فاصله ایجاد شود. با دست مقداری از سس آماده شده را بین گوشت و پوست (زیر پوست بوقلمون) و مقداری را هم داخل شكم بوقلمون بمالید. سپس بگذارید تا ۲۴ ساعت در یخچال بماند تا كمی مزهدار شود. حالا تمام میوهها را به قطعات ۳-۲ سانتیمتری خرد كرده و داخل شكم بوقلمون را پر كنید. آنگاه داخل سینی فر بگذارید و روی آن را با فویل بپوشانید. ۴-۳ لیوان آب درون سینی ریخته و چند تكه هویج و كرفس را كنار آن قرار دهید و در فر به مدت ۳-۲ ساعت با حرارت ۳۰۰ درجه فارنهایت بپزید. اگر آب آن تمام شد كمی آب اضافه كنید. بعد از اینكه پخته شد فویل را برداشته و چند دقیقه دیگر بگذارید در فر بماند تا روی آن طلایی شود.