Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:03

بورک گوشت

بورک گوشت

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8 تا 10 نفر

گوشت چرخکرده 500 گرم

پیاز رنده کرده 1 عدد درشت

زردچوبه یک‌دوم قاشق چایخوری

نمک و فلفل قرمز به میزان لازم

فلفل سبز تند ریز خرد کرده 1 عدد

فلفل دلمه‌ای رنگی 1 پیانه

قارچ ریز خرد کرده 120 گرم

پودر زیره یک‌دوم قاشق چایخوری

پنیر موزارلای رنده کرده 150 گرم

خمیر فیلو 4 ورق

کره آبکرده 50 گرم

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

گوشت، پیاز، زردچوبه، نمک و فلفل را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت تفت دهید. آن‌گاه فلفل تند، فلفل دلمه‌ای، قارچ و زیره را بیفزائید و قدری دیگر تفت دهید.

حالا مواد فراهم کرده را از روی حرارت بردارید.

پس از اینکه قدری خنک شد، پنیر را اضافه و مخلوط کنید.

اینک در ظرف مناسبی یک ورق از خمیر را پهن و رویش را با کره آبکرده آغشته کنید.

سپس ورق دیگر را بگذارید و کره بمالید.

حالا مواد را روی خمیر بریزید. سطح آن را صاف کنید و ورق سوم را رویش قرار دهید.

اینک با آخرین خمیر فیلو روی بورک گوشت را مطابق شکل بیارائید و 30 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید تا رویش طلایی‌رنگ شود.

برچسب ها: لازانیاگوشتآشپزباشیبورک گوشتبورکشور و شیرین تعداد بازديد: 748 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است