آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
گوشت، پیاز، زردچوبه، نمک و فلفل را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت تفت دهید. آنگاه فلفل تند، فلفل دلمهای، قارچ و زیره را بیفزائید و قدری دیگر تفت دهید.
حالا مواد فراهم کرده را از روی حرارت بردارید.
پس از اینکه قدری خنک شد، پنیر را اضافه و مخلوط کنید.
اینک در ظرف مناسبی یک ورق از خمیر را پهن و رویش را با کره آبکرده آغشته کنید.
سپس ورق دیگر را بگذارید و کره بمالید.
حالا مواد را روی خمیر بریزید. سطح آن را صاف کنید و ورق سوم را رویش قرار دهید.
اینک با آخرین خمیر فیلو روی بورک گوشت را مطابق شکل بیارائید و 30 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید تا رویش طلاییرنگ شود.