Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:32

مندی پلو (یمن)

مندی پلو (یمن)

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مرغ (ران) 500 گرم

پیاز  خرد کرده 1 عدد کوچک

آبلیمو 2 قاشق مربا‌خوری

سیر له کرده 1 حبه

برنج 2 پیمانه

نمک به میزان لازم

برگ بو 2 عدد

فلفل سیاه دان 1 قاشق مربا‌خوری

بهارات 1 ق س

زعفران (جهت تزئین) به مقدارلازم

مغز پسته و بادام (جهت تزیین) به میزان لازم

 

آشپزباشی - کیان رنجبر

مرغ، پیاز، آبلیمو و سیر را مخلوط کرده و کنار بگذارید.

آن‌گاه برنج، نمک، ادویه‌جات (شامل برگ‌بو، فلفل سیاه‌دان و بهارات) و به میزان کافی آب را در قابلمة متوسطی بریزید و روی حرارت بگذارید تا آبش کشیده شود.

آن را 30 دقیقه دم کنید.

سپس مرغ را نیز به سیخ کشیده، در فر یا آتش کباب کنید.

حالا مندی‌پلو را با زعفران،‌ خلال پسته و بادام بیارائید.

برچسب ها: آشپزیآموزش آشپزیآشپزی با مرغآشپزباشیشور و شیرینمندی پلودستور غذایی مندی پلوروش تهیه مندی پلوغذای یمنیآشپزی یمنیغذای بین المللی تعداد بازديد: 2650 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است