تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
طرز تهیه کته کباب:
برنج را بشوئید و یكساعت بدون نمك در آب بخیسانید. آنگاه آب را در قابلمهی مناسبی بریزید و روی اجاق بجوشانید.
سپس آب برنج خیسانده را دور بریزید و برنج را به آب جوش بیفزائید.
همینكه نیمی از آب برنج كشیده شد، نمك را درون برنج بریزید و مخلوط نمائید (این كته نیازی به روغن ندارد).
حالا صبر كنید تا آب برنج كاملا كشیده شود و كته را به مدت تقریبی 45 دقیقه دم كنید.
اینك گوشت را به اندازهی 2 بند انگشت خرد كنید و به سیخ بكشید و روی آتش كباب كنید.
سپس قدری نمك روی كباب بپاشید و همراه با كته میل كنید.
یادآوری: برنج در شرایط آب و هوائی خشك، به آب بیشتر و در مناطق مرطوب به آب كمتری نیاز دارد.