Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:21

کباب سوخاری فیله مرغ

کباب سوخاری فیله مرغ

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 – 6 نفر 

فیله مرغ 500 گرم

ژامبون 150 گرم

شیر 1 پیمانه

کره آبکرده 60 گرم

آرد یک‌چهارم پیمانه

نمک و فلفل به میزان لازم

آرد سوخاری به میزان لازم

روغن برای سرخ کردن به میزان لازم

 

 

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

فیله‌های مرغ را با استیک‌کوب بکوبید تا به صورت نوارهای نازکی شوند.

آن‌گاه نوارهائی از ژامبون فراهم سازید و روی هر فیله قرار دهید.

سپس آن را رول کرده و آن را با خلال چوبی مناسبی محکم کنید.

حالا در ظرف مناسبی شیر، کره،‌ آرد، نمک و فلفل را مخلوط کنید.

اینک هر بار فیله‌های آماده را در این سس بزنید و سپس در آرد سوخاری بغلتانید و آن را در روغن داغ برشته کنید.

برچسب ها: آشپزیکباب مرغآشپزباشیشور و شیرینکباب سوخاری فیله مرغکباب سوخاریکباب فیله مرغ تعداد بازديد: 805 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است