آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
شکر را در ظرف مناسبی ریخته و روی حرارت اجاق کاراملی کنید.
آنگاه آب آناناس را بیفزائید و صبر کنید تا تکههای نباتی کارامل حل شود.
سپس آب مرغ، سسسویا و سیر را بیفزائید و پس از 5 دقیقه جوشیدن، سس را از روی حرارت برداری اینک کره را در تابه مناسبی روی حرارت اجاق آب کنید و تکههای مرغ را بیفزائید و تفت دهید تا طلایی شود.
حالا آناناس را افزوده و پیوسته آن را هم بزنید. نشاسته را نیز به سس فراهم کرده اضافه کنید و بعد به مرغ بیفزائید و چند دقیقه روی حرارت هم بزنید تا غلیظ شود.
اکنون میتوانید مرغ را در ظرف مناسب پذیرایی همراه با چلو سرو نمائید.