طرز تهیه ران توپر
به كمك چاقوی تیزی از قسمت بالای ران، استخوان را از گوشت جدا كنید؛ به طوری كه غضروف روی به استخوان بماند. هنگامی كه استخوان را بیرون میكشید، ران پشت و رو میشود و پوست به داخل میرود. اكنون تاندونهای مرغ را قیچی كنید و دوباره ران را پشت و رو نمائید تا پوست ران رو قرار بگیرد.
سپس هویج، كدو و كرفس را به اندازههای 1×10 سانتیمتر ببرید و از هر كدام چند تكه بردارید و به شكل دسته داخل رانها قرار دهید. آنگاه سویا سس، پودر خردل، نمك و فلفل را با هم مخلوط سازید و روی مرغ بریزید. در تابهای روغن را با حرارت ملایم گرم كنید و رانها را در آن سرخ نمائید. در پایان، زعفران را بیفزائید و بقیهی هویج، كدو وكرفس را جهت تزئین كنار غذا بگذارید.