آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
كرفس و قدری روغن را در تابه مناسبی بريزيد و روی حرارت اجاق بگذاريد و پيوسته هم بزنيد تا كرفس نرم شود.
آنگاه مرغ را بيفزائيد و تفت دهيد. حالا نخودفرنگی، هويج، سيبزمینی، جوز، زنجفيل، نمك، فلفل و سير را بيفزائيد و تابه را از روی حرارت برداريد و كنار بگذاريد.
سپس تخممرغ، آرد و شير را مخلوط كنيد و از صافی عبور دهيد، ته تابه مناسبی را چرب كنيد و تابه را روی حرارت بگذاريد هر بار قدری از مايه را در تابه بريزيد و با حركت دست مواد را به تمام سطح تابه پخش كنيد.
يك طرف كرپ كه پخته شد آن را زير و رو كنيد. به همين ترتيب كرپها را بپزيد. اينك پنير را با مواد فراهم كرده اضافه كنيد و هر بار روي هر كرپ قدری از مايه بريزيد و آن را رول كنيد.
حالا روغن را در ظرف گودی بريزيد و روی حرارت اجاق بگذاريد تا داغ شود. سپس هر بار رولها را در سفيده زده شده بزنيد و در آرد سوخاری بغلتانيد و در روغن داغ سرخ كنيد.