روشتهیه
تمام مواد مرینت را در کاسهای ریخته و پس از مخلوطکردن به اندازه دو قاشق سوپخوری از مخلوط را کنار بگذارید و مرغ را به باقیمانده مایه مرینت اضافه کرده و پس از مخلوطکردن به داخل کیسه پلاستیکی منتقل کنید و به مدت 4 ساعت در یخچال بگذارید. تمام مواد سس را با هم مخلوط کرده و با درِ بسته تا زمان سرو در یخچال نگه دارید. گریل را با دمای 180-230 درجه سانتیگراد (350-450 درجه فارنهایت) آماده کنید. فلفل دلمهایها و پیاز را متناسب با قطعات مرغ برش زده و با مایه مرینتی که کنار گذاشته بودید مخلوط کنید تا طعمدار شود. مرغ و سبزیجات را از داخل مایه مرینت خارج کنید. به سیخهای کباب به ترتیب فلفل دلمهای سبز، زرد و قرمز و پیاز را بکشید و سپس قطعهای از مرغ و تکهای از پیاز و قطعهای از مرغ و به همین ترتیب سیخها را آماده کنید. سیخهای کباب را با حرارت متوسط به مدت 8-10 دقیقه گریل کنید و سپس از روی گریل برداشته و پس از دو سه دقیقه استراحتدادن به صورت گرم همراه با سس یا با سس مورد نظر خود سرو نمایید.