Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:24

پيروك گوشت

پيروك گوشت

shooroshirin

0 0

متوسط

45 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم براي مايه گوشتي پيروك:

پياز.............. يك عدد متوسط

روغن مايع ..............3 قاشق سوپخوري

گوشت چرخ كرده گوساله.............. 500 گرم

نمك و فلفل................. به ميزان لازم

سس خردل................يك قاشق چايخوري

رب گوجه فرنگي..................... يك قاشق چايخوري

هويج ريز خرد شده................ 3 عدد متوسط

فلفل دلمه‌اي رنگي...............يك عدد كوچك

زرشك شسته شده................... يك قاشق سوپخوري

زيتون سياه بدون هسته...................10 عدد

جعفري ريز خرد شده................. 3 قاشق سوپخوري

 

مواد لازم جهت تهية خمير:

آرد سفيد قنادي.....................500 گرم

نمك و فلفل قرمز...................يك سوم قاشق چايخوري

بيكينگ پودر ................يك قاشق چايخوري سر پر

مارگارين................350 گرم

تخم مرغ................ 2 عدد

وانيل خالص ................نوك قاشق چايخوري

جوش شيرين................. يك سوم قاشق چايخوري

ماست معمولي.................. 350 گرم

 

مواد لازم براي رومال:

زرده تخم‌مرغ..............1عدد

ماست.................1قاشق سوپخوري

 

طرز تهية ماية گوشتي:

پياز را ريز خرد كرده درون روغن سرخ كنيد، گوشت را اضافه نموده، حرارت را ملايم كرده ، با مخلوط كردن  مرتب گوشت آن را كاملاً مغز پخت كرده، نمك، فلفل، سس خردل و  رب گوجه‌فرنگي را اضافه نماييد. ( از رب گوجه فرنگي زياد استفاده نكنيد چون بعد از پخت داخل فر روي گوشت زياد تيره مي‌شود).

هويج، فلفل دلمه‌اي، زرشك، زيتون‌ سياه حلقه شده، جعفري ريز خرد شده را هم به مخلوط اضافه نموده، كاملاً هم بزنيد و  مايه  را كنار بگذاريد تا خنک شود.

طرز تهية خمير پيروك:

آرد ، نمك و بيكينگ پودررا 3 بار با هم الك كنيد. مارگارين نرم شده در دماي آشپزخانه را با همزن برنيد تا سفيد و كرم مانند شود. يك پيمانه از مخلوط آرد را به مارگارين اضافه كرده، هم بزنيد. تخم‌مرغها را دانه‌دانه اضافه نموده، مخلوط را هم بزنيد. با هر عدد تخم مرغ يك دوم پيمانه از مخلوط آرد هم اضافه نماييد. در اين مرحله وانيل را هم اضافه نماييد. ( اضافه نمودن مرحله به مرحله آرد به منظور سفت نگه داشتن خمير است، تا نتيجة بهتري حاصل شود). جوش شيرين را به ماست اضافه كرده، هم بزنيد. وقتي شروع به حباب زدن كرد آن را به مخلوط اضافه كرده و كاملاً به خورد خمير بدهيد.

باقيماندة آرد را هم كم‌كم به كار برده، خمير صافي به دست آوريد. ( اين خمير چسبندگي دارد و لازم نيست به آن آرد اضافه نماييد). قالب گرد به قطر 30 سانتي‌متر را برداشته، دو سوم خمير را در كف آن صاف كنيد، مقداري خمير را روي ديواره بياوريد.( نيازي به چرب كردن قالب نيست). ماية گوشتي را روي خمير ريخته، با پشت قاشق سوپخوري آنرا صاف و فشرده نماييد.

باقيماندة خمير را با مقداري آرد سفت نموده، آن را به قطر 3 ميلي‌متر پهن كرده و از آن نوارهايي برش بزنيد. نوارها را روي ماية گوشتي گذاشته و با هر نوع قالب مدل دار دلخواه ديگري خمير را برش داده و روي نوارها را تزيين نماييد. يك عدد زردة تخم مرغ را با يك قاشق سوپخوري ماست  زده و با قلم مو روي نوارها بماليد.

پيروك را به مدت 45 دقيقه (درون فر از پيش گرم شده  با حرارت 180 درجه سانتي‌گراد) بگذارید تا بپزيد و روي نوارها طلايي شود.

برچسب ها: زیتونسس خردلپيروك گوشتطرز تهیه پيروك گوشت تعداد بازديد: 426 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است