آشپزباشی - مرضيه فولادي:
روشتهیه
ابتدا نانهاي تست را در سيني مناسب فر بچينيد. كره را نيز در ظرفي روي حرارت آب كنيد. سير و شويد را با آن مخلوط سازيد و با قلممو روي نانها بماليد. البته از شويد خشك هم ميتوانيد استفاده كنيد. حالا بوقلمون، نمك، فلفل، تخم گشنيز، خامه و بادام هندي را خوب با هم مخلوط نمائيد. اكنون مقداري از اين مخلوط را روي نانها بماليد، به طوري كه تمام سطح نانها را بپوشاند. حالا روي هر نان را با پنير بپوشانيد و در سيني بچينيد. فر را با دماي 180 درجهي سانتيگراد گرم كنيد. سيني را در فر قرار دهيد تا پنير، آب شود و برشته گردد. و پس از درآوردن سيني از فر، نانها را در ظرف مناسبي بچينيد، روي هر نان كمي جعفري بپاشيد و با سس گوجهفرنگي ميل نمائيد.
خواص گوشت بوقلمون
گوشت سينهي بوقلمون را مثل گوشت ساير پرندگان بپزيد. با اين تفاوت كه مدت زمان بيشتري براي پخت گوشت بوقلمون لازم است. براي از بين بردن بوي گوشت بهتر است ابتدا آن را كمي تفت داد و بعد پخت. گوشت بوقلمون را خرد كنيد و با پياز، كرفس، هويج، جعفري و كمي آب و نمك بپزيد. در انتها كمي كره به آن اضافه كنيد چون گوشت بوقلمون چربي ندارد.