آشپزباشی – اعظم گلزار منش :
روشتهیه
نیمی از کره را در تابهای مناسب بریزید و روی حرارت بگذارید. آنگاه فیلة مرغ را بیفزائید و تفت دهید. حالا فیلهها را از تابه خارج کنید و فلفل دلمهای را به همراه باقیمانده کره افزوده، قدری تفت دهید. سپس به ترتیب قارچ، بروکسل، براکلی، نخودفرنگی، لوبیا سبز، پیازچه، ذرت، نمک و فلفل را اضافه کنید و 5 دقیقه تفت دهید. اینک استاک مرغ را اضافه نمائید تا سبزیجات قدری نرم شوند. سپس فیله را افزوده مخلوط نمائید و در نهایت کنجد را اضافه کنید. اکنون خوراک را در ظرف مناسبی سرو نمائید.