آشپزباشی - اعظم گلزارمنش :
روشتهیه
زنجفيل، سير، ادويه گرامماسالا، پودر چيلي، نيمي از نمك، هل و ماست را در ظرف مناسبي بريزيد و مخلوط كنيد تا سس صاف و يكدست شود. آنگاه پوست مرغ را بكنيد و مرغ را هشت تكه كنيد. سپس تكههاي مرغ را در سس فراهم كرده بخوابانيد، رويش را بپوشانيد و 3 ساعت در يخچال نگه داريد. حالا شير را در ظرف مناسبي بريزيد و روي حرارت بجوشانيد، زعفران را به آن بيفزائيد و از روي حرارت برداريد. اينك كره را در تابهاي بريزيد و روي حرارت قرار دهيد. پياز را بيفزائيد و تفت دهيد تا طلائي رنگ شود. اكنون نيمي از پياز سرخكرده را در ظرف ديگري بريزيد و كنار بگذاريد. حالا برنج و چوب دارچين را در قابلمة آب بريزيد و 4-5 دقيقه روي حرارت بجوشانيد. تا برنج نرم شود. سپس برنج را در آبكش بريزيد و با باقيمانده نمك مخلوط كنيد. آنگاه مرغ مزهدار كرده را در تابة محتوي پياز سرخكرده بريزيد و نيمي از فلفل تند خرد كرده گشنيز، آبليمو و شير زعفراني را به آن بيفزائيد. حال برنج و باقيماندة مواد را اضافه كنيد در تابه را بگذاريد و به مدت تقريبي يك ساعت روي حرارت ملايم قرار دهيد تا برياني بپزد.
يادآوري: قبل از مصرف چوب دارچين را از برياني درآوريد.