Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:29

مرغ شكم‌پر عربی

مرغ شكم‌پر عربی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

  مرغ درسته.......................1 عدد

پیاز خرد شده....................1 پیمانه

روغن مایع......................به مقدار لازم

خلال بادام...................2 قاشق سوپخوری

خلال پسته.................2 قاشق سوپخوری

ادویه(زردچوبه، فلفل سیاه، گرد لیمو، دارچین، زنجبیل و تخم گشنیز)......................به مقدار لازم

نمک..................به مقدار لازم

زرشک.....................نصف پیمانه

کشمش....................نصف پیمانه

تخم‌مرغ آب‌پز...................2 عدد

کیسه نایلونِی مخصوص فر......................1 عدد    

 

 مواد لازم برای چاشنی:

آب لیمو.....................نصف پیمانه

کره ذوب شده.......................2  قاشق سوپخوری

سیر درشت.......................3 حبه، له شده

زعفران حل شده.......................2 قاشق سوپخوری

فلفل سیاه و نمک.........................به مقدار لازم

آرد سفید...................4 قاشق سوپخوری

روش‌تهیه

بعد از تمیز کردن و شستن مرغ، چند شکاف در آن ایجاد کنید، سپس مواد چاشنی را با هم مخلوط کرده و روی مرغ بمالید(مخصوصاً شکاف‌ها پر شود). به مدت 3 تا 5 ساعت در یخچال قرار دهید.

پیاز را با روغن تفت دهید و بعد از طلایی شدن آن، خلال بادام و پسته، ادویه و نمک را اضافه کنید و در آخر زرشک و کشمش را افزوده و با هم مخلوط کنید و هم بزنید. مواد را کنار بگذارید تا خنک شود. فر را با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد گرم کنید. سپس مواد را درون مرغ پر کنید و تخم‌مرغ‌ها را نیز داخل شکم مرغ بگذارید. می‌توانید شکم مرغ را با خلال دندان ببندید. سپس روی مرغ کاملاً آرد بپاشید و در کیسه مخصوص فر قرار دهید. نصف پیمانه آب داخل نایلون ریخته و نایلون را با گیره مخصوص ببندید. با چنگال نایلون را سوراخ کرده و به مدت 2 تا دو ونیم ساعت در ظرف مخصوص فر، داخل فر بپزید.

می‌توانید بعد از سرخ شدن، آن  را با بلال، هویج و قارچ تزیین کنید.

برچسب ها: مرغمرغ شکم پرمرغ شكم‌پر عربیطرز تهیه مرغ شكم‌پر عربی تعداد بازديد: 516 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است