روشتهیه
بعد از تمیز کردن و شستن مرغ، چند شکاف در آن ایجاد کنید، سپس مواد چاشنی را با هم مخلوط کرده و روی مرغ بمالید(مخصوصاً شکافها پر شود). به مدت 3 تا 5 ساعت در یخچال قرار دهید.
پیاز را با روغن تفت دهید و بعد از طلایی شدن آن، خلال بادام و پسته، ادویه و نمک را اضافه کنید و در آخر زرشک و کشمش را افزوده و با هم مخلوط کنید و هم بزنید. مواد را کنار بگذارید تا خنک شود. فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. سپس مواد را درون مرغ پر کنید و تخممرغها را نیز داخل شکم مرغ بگذارید. میتوانید شکم مرغ را با خلال دندان ببندید. سپس روی مرغ کاملاً آرد بپاشید و در کیسه مخصوص فر قرار دهید. نصف پیمانه آب داخل نایلون ریخته و نایلون را با گیره مخصوص ببندید. با چنگال نایلون را سوراخ کرده و به مدت 2 تا دو ونیم ساعت در ظرف مخصوص فر، داخل فر بپزید.
میتوانید بعد از سرخ شدن، آن را با بلال، هویج و قارچ تزیین کنید.