آشپزباشی - نجمه درویش ملا
1 قاشق سوپخوری روغن کنجد را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید.
آنگاه پیاز، سینه مرغ، نمک، فلفل، زنجفیل را اضافه کرده، بهمدت 5 دقیقه تفت دهید.
سپس آب مرغ را بیفزائید و حرارت را کم کنید تا مواد کمی نرم شود.
حالا در تابهای دیگر کرفس و هویج را به همراه قدری آب بهمدت 15 دقیقه روی حرارت قرار دهید تا کمی نرم شود.
سپس آبکش کنید.
اکنون مخلوط هویج، کرفس، سویا سس، شکر و دارچین را به مواد فراهم کرده اضافه کنید و به مدت 15 دقیقه بپزید.
در این فاصله نودل را بپزید و آبکش کنید. حالا نودل را با باقیمانده روغن کنجد 5 دقیقه تفت دهید.
سپس نودل را در ظرف مناسبی بکشید و مواد فراهم کرده را به آن اضافه و روی آن کنجد و جوانه ماش بپاشید.
یادآوری
* در صورت تمایل میتوان روغن کنجد را با روغن زیتون یا روغن مایع جایگزین کرد.
* میتوان جوانه ماش را بخارپز کرده و سپس به چامین اضافه نمایید.
* میتوان از هر طعم نودل دلخواه استفاده کرد.