Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:16

چامین مرغ و نودل (چینی)

چامین مرغ و نودل (چینی)

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر 

روغن کنجد 3 قاشق سوپخوری

پیاز خلالی خرد کرده 1 عدد متوسط

سینه مرغ خلالی خرد کرده 1 عدد

نمک و فلفل به میزان لازم

زنجفیل تازه رنده کرده 1 قاشق سوپخوری

آب مرغ 5 قاشق سوپخوری

کرفس خرد کرده 250 گرم

هویج خلالی خرد کرده 250 گرم

سس سویا 3 قاشق سوپخوری

شکر 1 قاشق چایخوری

دارچین یک‌چهارم قاشق چایخوری

نودل 2 بسته

جوانه ماش 150 گرم

آشپزباشی - نجمه درویش ملا

1  قاشق سوپخوری روغن کنجد را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید.

آن‌گاه پیاز، سینه مرغ، نمک، فلفل، زنجفیل را اضافه کرده، به‌مدت 5 دقیقه تفت دهید.

سپس آب مرغ را بیفزائید و حرارت را کم کنید تا مواد کمی نرم شود.

حالا در تابه‌ای دیگر کرفس و هویج را به همراه قدری آب به‌مدت 15 دقیقه روی حرارت قرار دهید تا کمی نرم شود.

سپس آبکش کنید.

اکنون مخلوط هویج، کرفس، سویا سس، شکر و دارچین را به مواد فراهم کرده اضافه کنید و به ‌مدت 15 دقیقه بپزید.

در این فاصله نودل را بپزید و آبکش کنید. حالا نودل را با باقیمانده روغن کنجد 5 دقیقه تفت دهید.

سپس نودل را در ظرف مناسبی بکشید و مواد فراهم کرده را به آن اضافه و روی آن کنجد و جوانه ماش بپاشید.

یادآوری

* در صورت تمایل می‌توان روغن کنجد را با روغن زیتون یا روغن مایع جایگزین کرد.

* می‌توان جوانه ماش را بخارپز کرده و سپس به چامین اضافه نمایید.

* می‌توان از هر طعم نودل دلخواه استفاده کرد.

برچسب ها: آشپزیآموزش آشپزیآشپزباشیغذای چینیشور و شیرینآشپزی چینیچامین مرغ و نودلچامین مرغچامین نودلچامیندستور تهیه چامین مرغ و نودل تعداد بازديد: 1001 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است