Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 15 مهر 1403 - 03:52

چیکن  تیکا

چیکن  تیکا

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای‌4 نفر

فیله مرغ 500گرم

گرام ماسالا 1قاشق چایخوری

تندوری ادویه 1قاشق چایخوری

نمک  یک دوم قاشق چایخوری

روغن  3 قاشق سوپخوری

زیره سبز یک دوم قاشق چایخوری

پیاز خرد کرده یک عدد بزرگ

سیر رنده کرده 3حبه

زنجفیل رنده کرده 1 قاشق چایخوری

زرد چوبه 1 قاشق چایخوری

پودر دارچین یک دوم قاشق چایخوری

رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپخوری

گوجه فرنگی رنده کرده 500 گرم

خامه 3 قاشق سوپخوری

گشنیز خرد کرده 1پیمانه(100گرم)

آشپزباشی - مریم عکاف

فیله های مرغ را چهارگوش برش بدهید.

آن‌گاه گرام، ماسالا تندوری ونمک را بیفزایید و به مدت دو ساعت داخل یخچال قرار دهید.

سپس روغن داخل تابه ریخته و زیره را کمی تفت دهید.

آنگاه پیاز رااضافه کرده قبل از طلایی شدن سیر وزنجفیل و زرد چوبه را ریخته حالا مرغ، پودر دارچین،رب گوجه فرنگی،آبلیمو و گوجه فرنگی را اضافه کرده زمانیکه مرغ پخت .

خامه وگشنیز را اضافه کرده و صبر کنید تا جابیفتد.

برچسب ها: مرغآشپزباشیفیله مرغشور و شیرینچیکن  تیکاچیکن تعداد بازديد: 724 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است