روشتهیه
سیبزمینیها را پخته و پس از نرمشدن به شکل مکعبی خرد کنید. سیبزمینی، پودر زیره سبز، پودر گشنیز، زردچوبه، پودر فلفل چیلی و نمک را در کاسه ریخته و هم بزنید تا سیبزمینیها به ادویه آغشته شوند. روغن را در ماهیتابه داغ کرده و دانههای خردل، زیره سبز و شنبلیله را تفت دهید تا شروع به جلز و ولز کردن کنند (هنگام آماده شدن این صدا را میدهند)، سیبزمینی را افزوده و به آرامی هم بزنید تا به روغن آغشته شوند، سپس آن را با پودر نارگیل، دانه کنجد و گشنیز خردشده مخلوط کرده و غذا را با نان مخصوص هندی سرو نمایید.