Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:24

سوپلی

سوپلی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

پنیر موتزارلاي قالبي.................500 گرم

ر وغن زيتون.......................3 قاشق سوپخوري

سير..................2 حبه، خرد شده

گوجه‌فرنگي.....................8 پيمانه، رنده شده

برنج (ترجيحاً برنج گرد)......................4 پيمانه

نمك، فلفل.............. اندكي

جعفري.........................دو سوم پيمانه، ساطوري

ريحان......................يك قاشق سوپخوري، ساطوري

پنير پارمزان.......................يك و يك‌دوم پيمانه

تخم‌مرغ....................4 عدد

پودر سوخاري......................يك و نيم پيمانه

روش‌تهیه

در قابلمه‌اي روغن زيتون را ريخته و سير را با آن تفت دهيد. پس از آن گوجه‌فرنگي را ريخته، بعد از جوش آمدن برنج را اضافه كرده به همراه نمك و فلفل به صورت كته بپزيد  تا حدي كه ته‌ديگ نبندد. بعد از پخت برنج آن را در سيني ريخته و خنك كنيد و با پشت قاشق برنج پخته شده را كمي له كنيد. جعفري و ريحان خرد شده، پنير پارمزان و 2 تا 3 عدد تخم‌مرغ را اضافه كرده خوب ورز دهيد. از اين مواد به اندازه نارنگي كوچك برداشته داخل آن را با دست گود كرده و يك تا 2 تكه موتزارلا بگذاريد و خوب ببنديد و به صورت تخم‌مرغ شكل دهيد. سپس در تخم‌مرغ و بعد در پودر سوخاري غلتانده و در روغن فراوان سرخ كنيد.

برچسب ها: آموزش آشپزیسیرپیش غذاروغن زیتونفینگرفودسوپلیطرز تهیه سوپلیپنیر پارمزانپنیر موتزارلا تعداد بازديد: 289 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است