روشتهیه
در قابلمهاي روغن زيتون را ريخته و سير را با آن تفت دهيد. پس از آن گوجهفرنگي را ريخته، بعد از جوش آمدن برنج را اضافه كرده به همراه نمك و فلفل به صورت كته بپزيد تا حدي كه تهديگ نبندد. بعد از پخت برنج آن را در سيني ريخته و خنك كنيد و با پشت قاشق برنج پخته شده را كمي له كنيد. جعفري و ريحان خرد شده، پنير پارمزان و 2 تا 3 عدد تخممرغ را اضافه كرده خوب ورز دهيد. از اين مواد به اندازه نارنگي كوچك برداشته داخل آن را با دست گود كرده و يك تا 2 تكه موتزارلا بگذاريد و خوب ببنديد و به صورت تخممرغ شكل دهيد. سپس در تخممرغ و بعد در پودر سوخاري غلتانده و در روغن فراوان سرخ كنيد.