آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
روغن زیتون و سیر را در تابۀ مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید و به مدت یک دقیقه تفت دهید.آن گاه اسفناج را بیفزائید و 2 دقیقه دیگر تفت دهید.
سپس قارچ،بیکن،پیاز داغ،نمک و فلفل را بیفزائید و مواد را مخلوط کنید.
اینک تابه را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید تا قدری خنک شود. حالا پنیر را بیفزائید و با مواد خوب مخلوط کنید.
اکنون هر بار یک لایه از نان یوفکا دالیا را روی سطح میز قرار دهید و رویش را با کرۀ آبکرده آغشته کنید و از مخلوط فراهم کرده روی لبۀ طولی بریزید و آن را رول کنید.
اینک ظرف گرد مناسبی را با کره چرب کنید و از یک سمت ظرف شروع به قرار دادن رول ها کنید تا در نهایت به مرکز ظرف برسید.
حالا با قلمو روی سطح رول ها را چرب کنید و کنجد بپاشید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجۀ سانتیگراد به مدت 20-25 دقیقه بپزید تا سطحش طلائی شود.