Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:11

بــورک اسفناج و قارچ

بــورک  اسفناج و قارچ

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر

روغن زیتون    2 قاشق سوپخوری

سیر له کرده    2 حبه

اسفناج خرد کرده    200 گرم

قارچ ورقه ای خرد کرده و تفت داده     یک‌کیلو و نیم

بیکن دودی خرد کرده     200 گرم

پیاز داغ    2 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل سیاه    به میزان لازم

پنیر موزارلادالیا     یک بسته

نان یوفکا دالیا      یک بسته

کره    80 گرم

کنجد    به میزان دلخواه

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

روغن زیتون و سیر را در تابۀ مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید و  به مدت یک دقیقه تفت دهید.آن گاه اسفناج را بیفزائید و 2 دقیقه دیگر تفت دهید.

سپس قارچ،بیکن،پیاز داغ،نمک و فلفل را بیفزائید و مواد را مخلوط کنید.

اینک تابه را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید تا قدری خنک شود. حالا پنیر را بیفزائید و با مواد خوب  مخلوط کنید.

اکنون هر بار یک لایه از نان یوفکا دالیا را روی سطح میز قرار دهید و رویش را با کرۀ آبکرده آغشته کنید و از مخلوط فراهم کرده روی لبۀ طولی بریزید و آن را رول کنید.

اینک ظرف گرد مناسبی را با کره چرب کنید و از یک سمت ظرف شروع به قرار دادن رول ها کنید تا در نهایت به مرکز ظرف برسید.

حالا با قلمو روی سطح رول ها را چرب کنید  و کنجد بپاشید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجۀ سانتیگراد به مدت 20-25 دقیقه بپزید تا سطحش طلائی شود.

برچسب ها: بورک اسفناجغذای مللانواع غذا با خمیر فیلوپیش غذای سادهبورک اسفناج و قارچ تعداد بازديد: 1992 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است