Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:05

املت با زیتون و پنیر موزارلا

املت با زیتون و پنیر موزارلا

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 2 نفر 

کره 30 گرم

تخم‌مرغ 4 عدد

نمک و فلفل به میزان لازم

پنیر موزارلا تازه به میزان دلخواه

گوجه گیلاسی 10 عدد

زیتون سیاه بدون هسته 5 عدد

زیتون سبز بدون هسته 5 عدد

پنیر پارمسان رنده کرده یک‌چهارم پیمانه

آشپزباشی - فرخناز حاتمی

کره را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا آب شود.

آنگاه تخم‌مرغ‌ها را همراه با نمک و فلفل خوب هم بزنید تا مخلوط شود.

سپس تخم‌مرغ را در تابه بریزید و حرارت را ملایم کنید.

اینک با پنیر موزارلا،‌ گوجه گیلاسی، زیتون سیاه و سبز آن را بیارائید و رویش پنیر پارمسان بپاشید.

حالا در تابه را بگذارید و صبر کنید املت بپزد و پنیر آب شود.

برچسب ها: آشپزیاملتآشپزباشیشور و شیرینزندگی آنلایناملت با زیتون و پنیر موزارلادستور تهیه املت با زیتون و پنیر موزارلادستور تهیه املت تعداد بازديد: 995 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است