روشتهیه
کره را در ظرف مسطحی بریزید و آن را به مدت یک دقیقه با قدرت 100درصد (حداکثر) در دستگاه بگذارید تا کره آب شود، سپس آرد برنج را به آن اضافه کرده و مجدداً دستگاه را به مدت 2 تا 4 دقیقه با قدرت 100درصد روشن کنید تا تفت داده شود و در این فاصله یکبار آن را هم بزنید.
آب گوشت را به تدریج روی آن بریزید و هم بزنید تا مایه یکدست شود. سپس آن را به مدت 5 تا 7 دقیقه با قدرت 50درصد (متوسط) در دستگاه بگذارید تا مایه غلیظ شود و در این فاصله یک بار آن را هم بزنید. بعد شیر را اضافه کرده و مجدداً 2 تا 3 دقیقهی دیگر با قدرت 50درصد (متوسط) زمان دهید. نمک و فلفل را هم اضافه کنید.
زردهی تخممرغ را خوب هم بزنید و داخل ظرف سرو بریزید. پتاژ داغ را به آن اضافه کرده و هم بزنید و بعد خامه و آبلیموترش را به آن اضافه کنید.
نکته:
پتاژها معمولاً قبل از غذا سرو میشوند. پتاژ یک نوع سوپ غلیظ و مغذی است.
در صورت پیروی از رژیم کم کالری میتوانید خامه را حذف کنید.
این پتاژ برای بچههای کمسن و بیمارانی که نمیتوانند از غذای جامد استفاده کنند مناسب میباشد.
میتوانید روی آن را هم با جعفری خرد شده تزیین کنید.
در صورت عدم دسترسی به آب گوشت، میتوانید یک عدد عصاره گوشت را با 3 پیمانه آبجوش مخلوط کرده و بعد استفاده کنید.