Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 22 مهر 1403 - 16:15

پتاژ برنج

پتاژ برنج

shooroshirin

0 0

متوسط

7 دقیقه

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

کره..............................50 گرم

آرد برنج........................نصف پیمانه

آب گوشت....................3 پیمانه

شیر.................یک پیمانه

نمک، فلفل...................به مقدار لازم

زرده‌ی تخم‌مرغ..................2 تا 3 عدد

خامه................50 گرم

آب‌لیموترش ....................به میزان لازم

روش‌تهیه

کره را در ظرف مسطحی بریزید و آن را به مدت یک دقیقه با قدرت 100درصد (حداکثر) در دستگاه بگذارید تا کره آب شود، سپس آرد برنج را به آن اضافه کرده و مجدداً دستگاه را به مدت 2 تا 4 دقیقه با قدرت 100درصد روشن کنید تا تفت داده شود و در این فاصله یک‌بار آن را هم بزنید.

آب گوشت را به تدریج روی آن بریزید و هم بزنید تا مایه یک‌دست شود. سپس آن را به مدت 5 تا 7 دقیقه با قدرت 50درصد (متوسط) در دستگاه بگذارید تا مایه غلیظ شود و در این فاصله یک بار آن را هم بزنید. بعد شیر را اضافه کرده و مجدداً 2 تا 3 دقیقه‌ی دیگر با قدرت 50درصد (متوسط) زمان دهید.  نمک و فلفل را هم اضافه کنید.

زرده‌ی تخم‌مرغ را خوب هم بزنید و داخل ظرف سرو بریزید. پتاژ ‌داغ را به آن اضافه کرده و هم بزنید و بعد خامه و آب‌لیموترش را به آن اضافه کنید.

نکته:

  پتاژها معمولاً‌ قبل از غذا سرو می‌شوند. پتاژ یک نوع سوپ غلیظ و مغذی است.

  در صورت پیروی از رژیم کم کالری می‌توانید خامه را حذف کنید.

  این پتاژ برای بچه‌های کم‌سن و بیمارانی که نمی‌توانند از غذای جامد استفاده کنند مناسب می‌باشد.

  می‌توانید روی آن را هم با جعفری خرد شده تزیین کنید.

  در صورت عدم دسترسی به آب گوشت، می‌توانید یک عدد عصاره گوشت را با 3 پیمانه آب‌جوش مخلوط کرده و بعد استفاده کنید.

برچسب ها: پیش غذاپتاژ برنجطرز تهیه پتاژ برنج تعداد بازديد: 461 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟