طرز تهیه سیب زمینی سوئیسی
سیبزمینیها را بشوئید، رویشان كره بمالید و با چنگال سوراخهائی روی آنها ایجاد كنید. آنگاه داخل فویل بگذارید و در فر (تاون) گرم شده با دمای 200 درجهی سانتیگراد، به مدت یك ساعت قرار دهید تا كبابی شوند. بعد آنها را از درازا به دو نیم تقسیم نمائید و داخل هر كدام را با قاشق خالی كنید. حالا دوباره پوستهی باقیماندهی سیبزمینیها را در فر بگذارید تا برشته شوند. سپس پنیر، نمك، فلفل، باقیماندهی كره، خامه، فلفل دلمهای، زردههای تخممرغ و گوشت سیبزمینیها را خوب با همدیگر مخلوط كنید. اكنون سفیدههای تخممرغ را در كاسهی جداگانهای خوب بزنید تا فرم بگیرد. بعد به مخلوط پنیر بیفزائید. حالا پوستهی سیب زمینیها را با مخلوط به دست آمده پر كنید و آنها را به مدت 20 تا 30 دقیقه در فر گرم شده با دمای 200 درجهی سانتیگراد قرار دهید تا طلائی رنگ شوند.