روشتهیه
ابتدا سینهی مرغ را نازک کرده و در ظرف مسطحی بگذارید. آن را به نمک، فلفل و آبلیمو آغشته کنید. پیاز حلقه شده را روی آن قرار داده و ظرف را روی اجاق بگذارید تا مرغ بپزد، سپس آن را با دستگاه غذاساز خرد کنید.
پنیرها، گردو و پیازچه خرد شده را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا همهی مواد کاملاً با هم مخلوط شوند. خمیر فیلو را به صورت برشهایی به عرض تقریباً 10 سانتیمتر ببرید. یک ورق از آن را با روغن توسط قلممو چرب کنید، سپس 2 ورق دیگر را به همین ترتیب چرب کرده و روی اولی قرار دهید. یک قاشق از مایهی مرغ را روی آن قرار دهید. سر و کنارههای خمیر را به طرف داخل تا کرده و دو سر آن را چرب کنید تا به هم بچسبد. سپس در حالی که مرتب پشت خمیر را چرب میکنید، آن را رول نمائید. همهی مواد را به همین ترتیب آماده کنید. فر را از 10 دقیقه قبل با دمای 190 درجهی سانتیگراد روشن کنید(پیش گرمایش)، سپس رولها را در ظرفی که کاغذ روغنی انداختهاید، قرار داده و آن را به مدت 18 تا 20 دقیقه با دمای 190 درجهی سانتیگراد روی سه پایه کوتاه فلزی در دستگاه بگذارید تا روی آنها طلائی شود.
نکته:
این غذا در حالت فر دستگاه(کانوکشن) پخته میشود، بنابراین میتوانید از ظرف فلزی هم استفاده کنید.
میتوانید خمیر فیلو را نیز در خانه درست کنید.
خمیر فیلو را 2 ساعت قبل، از فریزر خارج کنید و روی بستهی آن یک شکاف کوچک ایجاد کنید تا هوا وارد آن شود.