Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 11:59

تبوله با نان‌سير

تبوله با نان‌سير

shooroshirin

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم براي  4 نفر

بلغور مخصوص تبوله.................. 1 پيمانه

جعفري ريز خرد كرده............. 200 گرم

نعناي ريز خرد كرده ................30 گرم

پيازچه‌ي ريز خرد كرده............. 10 ساقه

فيله‌ي گوجه‌فرنگي ريز خرد كرده............. 2 عدد متوسط

 

مواد لازم براي تهيه‌ي سس تبوله

آبليموي تازه يا آبغوره.................  125 ميلي‌ليتر

نمك و فلفل............. به ميزان لازم

روغن زيتون..............80 ميلي‌‌ليتر (يك‌سوم پيمانه)

 

مواد لازم براي تهيه‌ي نان سير

نان باگت........... 4 عدد كوچك

سير له كرده..............2 حبه

شويد خشك.............1 قاشق چايخوري

كره‌ي آبكرده....................60 گرم

 آشپزباشی – اعظم گلزار منش :

روش‌تهیه

بلغور را بشوئيد، يك ساعت بخيسانيد و در صافي بريزيد. آن‌گاه بلغور، جعفري، نعنا، پيازچه و فيله‌ي گوجه‌فرنگي را با هم مخلوط كنيد و سس را به آن بيفزائيد و مخلوط نمائيد. حالا روي تبوله را بپوشانيد و 2 ساعت در يخچال نگه داريد. اكنون تبوله را براي پذيرائي در ظرف مناسبي بريزيد و با نان سير ميل كنيد.

روش تهيه‌ي سس تبوله: همه‌ي مواد را با هم مخلوط كنيد.

روش تهيه‌ي نان سير: نان‌ها را از درازا نصف كنيد و مخلوط سير، شويد و كره را به كمك قلم‌مو، روز نان‌ها بماليد. آن‌گاه نان‌ها را در سيني فر قرار دهيد و به مدت تقريبي 10-15 دقيقه، در فر گرم كرده با دماي 180 درجه‌ي سانتيگراد برشته كنيد.

 

درباره تبوله : تبوله بی‌اغراق یکی از سالم‌ترین سالادهایی است که شما می‌توانید بخورید. این سالاد یکی از سالادهای قدیمی و سنتی در منطقه خاورمیانه محسوب می‌شود که خاستگاهش را سوریه و لبنان می‌دادند. اساس این سالاد جعفری و بلغور گندم است که یک جایگزین خوشمزه و برای سالادهای کلاسیک محسوب می‌شود. بر خلاف بسیاری از سالادها، برای چند ساعت حس سیری در شما ایجاد می‌کند و از لحاظ قیمتی نیز بسیار مقرون به صرفه است.

برچسب ها: نان سیرتبولهطرز تهیه نان سیرطرز تهیه تبوله تعداد بازديد: 737 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است