آشپزباشی – اعظم گلزار منش :
روشتهیه
بلغور را بشوئيد، يك ساعت بخيسانيد و در صافي بريزيد. آنگاه بلغور، جعفري، نعنا، پيازچه و فيلهي گوجهفرنگي را با هم مخلوط كنيد و سس را به آن بيفزائيد و مخلوط نمائيد. حالا روي تبوله را بپوشانيد و 2 ساعت در يخچال نگه داريد. اكنون تبوله را براي پذيرائي در ظرف مناسبي بريزيد و با نان سير ميل كنيد.
روش تهيهي سس تبوله: همهي مواد را با هم مخلوط كنيد.
روش تهيهي نان سير: نانها را از درازا نصف كنيد و مخلوط سير، شويد و كره را به كمك قلممو، روز نانها بماليد. آنگاه نانها را در سيني فر قرار دهيد و به مدت تقريبي 10-15 دقيقه، در فر گرم كرده با دماي 180 درجهي سانتيگراد برشته كنيد.
درباره تبوله : تبوله بیاغراق یکی از سالمترین سالادهایی است که شما میتوانید بخورید. این سالاد یکی از سالادهای قدیمی و سنتی در منطقه خاورمیانه محسوب میشود که خاستگاهش را سوریه و لبنان میدادند. اساس این سالاد جعفری و بلغور گندم است که یک جایگزین خوشمزه و برای سالادهای کلاسیک محسوب میشود. بر خلاف بسیاری از سالادها، برای چند ساعت حس سیری در شما ایجاد میکند و از لحاظ قیمتی نیز بسیار مقرون به صرفه است.