آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
بادمجانها را بشوئید و به ورقههای 2 سانتیمتری برش بزنید.
آنگاه بادمجانها را در آبکش بریزید و رویش نمک بپاشید.
سپس یک ساعت آن را کنار بگذارید تا آب میانبافتی بادمجانها خارج شود.
اینک بادمجانها را با هوله کاغذی آشپزخانه خشک کنید و در روغن سرخ نمائید.
حالا گوشت، پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت تفت دهید و بعد رب گوجهفرنگی و فلفل دلمهای را افزوده و 5 دقیقه دیگر تفت دهید.
حالا نخودفرنگی را نیز به مواد درون تابه بیفزائید و تابه را از روی حرارت بردارید.
آنگاه روی حلقههای سرخکرده بادمجان یک قاشق سوپخوری از مخلوط فراهم کرده بریزید و رویش را با پنیر بپوشانید.
اینک در ظرف نسوزی سس گوجهفرنگی بریزید و بادمجانها را روی سس بچینید.
سپس اسلایس بادمجان را به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.