Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:02

املت فلفل و پنير

املت فلفل و پنير

shooroshirin

0 0

متوسط

2 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 2 نفر

تخم مرغ.................... 4 عدد

نمك.............. يك هشتم قاشق چايخوري

فلفل سياه .....................يك هشتم قاشق چايخوري

كره....................... 2 قاشق سوپخوري

فلفل دلمه‌اي سبز (خرد كرده).................دوسوم پيمانه

فلفل دلمه‌اي قرمز (خرد كرده)............... دوسوم پيمانه

پياز خرد كرده ...............يك چهارم پيمانه

ژامبون.............. 4 ورق نازك

آووكادوي ورقه‌اي خرد كرده ................يك نصفه

پنير چدار..................... 2 ورق

 آشپزباشی - ايران كوهستانی :

روش‌تهیه

تخم مرغ‌ها، نمك و فلفل سياه را در ظرف مناسبي بريزيد و مخلوط كنيد. آن‌گاه 1 قاشق سوپخوري از كره را در تابه‌اي به قطر 25 سانتيمتر، بريزيد و روي اجاق آب كنيد. سپس فلفل‌هاي دلمه‌اي‌ و پياز را به كره بيفزائيد و 3دقيقه تفت دهيد تا سبزيجات نرم شوند. حالا سبزيجات را از تابه درآوريد و گرم نگه داريد. اكنون باقيماندة كره را در همان تابه بريزيد و روي اجاق بگذاريد. آن‌گاه در حدود يك دوم پيمانه از ماية تخم مرغ را درون تابه بريزيد و يك چهارم از مخلوط  سبزيجات پخته را رويش بگذاريد و صبر كنيد املت بپزد. سپس نيمي ازورقه‌هاي ژامبون، نيمي از آووكادو و نيمي از پنير را روي املت بچينيد و به كمك كفگير، نيمة ديگر املت را روي اين مواد برگردانيد. به همين ترتيب املت بعدي را نيز آماده كنيد و براي پذيرائي، در بشقاب گرم و مناسبي بگذاريد.

برچسب ها: املتاملت فلفل و پنير تعداد بازديد: 768 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است