روشتهیه
ابتدا کممبر را به اندازه دلخواه به صورت مکعبی برش زده و در فریزر قرار دهید. در ظرفی پودر آویشن و پودر سیر را به پانکو یا آرد سوخاری افزوده و کنار بگذارید. تخممرغها را در ظرفی با چنگال بزنید تا یکدست شوند. آرد را نیز در بشقابی ریخته و کنار بگذارید. کممبرهای سرد شده را ابتدا در آرد زده و سپس در تخممرغ بغلتانید و در آخر در پودر سوخاری یا پانکو بزنید و در روغن داغ انداخته و سرخ کنید، در پایان با بادام هندی و بادامزمینی سرو نمایید.
نکته:
در صورت تمایل می توانید مرحله تخم مرغ و آرد سوخاری را دوبار انجام دهید تا لایه سوخاری روی پنیر بیش تر شود.
میتوانید پنیرها را پس از پوشش دادن با پانکو در ظرف دربسته در فریزر نگهداری کرده و در زمان مصرف آنها را سرخ کنید.