Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:29

پَنی نی مارگاریتا

پَنی نی مارگاریتا

shooroshirin

0 0

متوسط

8 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8 نفر

نان تست.................. 16 ورق

سس پستو..................8 قاشق چای‌خوری

برگ ریحان...............16 عدد

پنیر موزارلا...................8 ورق برش خورده

گوجه‌فرنگی متوسط.................2 عدد

نمک و فلفل .................به مقدار لازم

روش‌تهیه

ابتدا روی هریک از نان‌ها به اندازۀ 1 قاشق چای‌خوری سس پستو را می‌مالیم. سپس 2 برگ ریحان و 1 ورق پنیر موزارلا و 2 ورق نازک گوجه‌فرنگی می‌گذاریم و در آخر دوباره یک ورق نان می‌گذاریم. هر ساندویچ را داخل ساندویچ میکر می‌گذاریم تا حدی که کمی قهوه‌ای کمرنگ شوند. هر ساندویچ را برش زده به صورت 4 قسمت و سپس به صورت کرم سرو می‌کنیم.

برچسب ها: آموزش آشپزیپیش غذاطرز تهیهپَنی نی مارگاریتاطرز تهیه پَنی نی مارگاریتا تعداد بازديد: 341 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است