Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:08

خاگینه ساده | طرز تهیه خاگینه ساده

خاگینه ساده | طرز تهیه خاگینه ساده

مدیر شور و شیرین

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

خاگینه‌ی ساده | انواع خاگینه 

مواد لازم برای تهیه این خاگینه:

آرد  75 گرم

بیكینگپودر 2 قاشق چایخوری

شیر  180 میلیلیتر

تخممرغ 5 عدد

روغن مایع به میزان لازم

مغز گردوی خرد كرده  به میزان لازم

مواد لازم برای تهیهی شربت:

شكر  400 گرم (2 پیمانه)

آب  500 میلیلیتر (2 پیمانه)

گلاب در صورت تمایل  1 قاشق سوپخوری

زعفران حل كرده 1 قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه خاگینه ساده

در ظرف مناسبی آرد و بیكینگپودر را با هم الك كنید. سپس شیر سرد را بتدریج به آرد بیفزائید و مخلوط كنید. آنگاه تخممرغها را یكییكی بیفزائید و خوب هم بزنید تا مایهی یكدستی حاصل شود. اكنون داخل تابهای روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. حالا هر بار یك قاشق از مایهی خاگینه را در تابه بریزید و این كار را تكرار كنید تا تقریباً تابه پر شود ولی خاگینهها به هم نچسبند. بعد از سرخ شدن هر كدام را برگردانید تا طرف دیگرشان نیز سرخ شود. پس از اینكه خاگینه آماده شد، آنها را درون شربت داغ بریزید و صبر كنید تا چند دقیقه با شربت بجوشد. اكنون خاگینه را در ظرف مناسبی بریزید و روی آن را با پسته تزئین كنید.

روش تهیهی شربت:

شكر و آب را داخل تابه‌ی مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود. سپس زعفران و گلاب را بیفزائید و آن را از روی حرارت بردارید.

برچسب ها: انواع خاگینهطرز تهیه خاگینهخاگینه سادهخاگینه آسان تعداد بازديد: 8897 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است