طرز تهیه خاگینه ساده
در ظرف مناسبی آرد و بیكینگپودر را با هم الك كنید. سپس شیر سرد را بتدریج به آرد بیفزائید و مخلوط كنید. آنگاه تخممرغها را یكییكی بیفزائید و خوب هم بزنید تا مایهی یكدستی حاصل شود. اكنون داخل تابهای روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. حالا هر بار یك قاشق از مایهی خاگینه را در تابه بریزید و این كار را تكرار كنید تا تقریباً تابه پر شود ولی خاگینهها به هم نچسبند. بعد از سرخ شدن هر كدام را برگردانید تا طرف دیگرشان نیز سرخ شود. پس از اینكه خاگینه آماده شد، آنها را درون شربت داغ بریزید و صبر كنید تا چند دقیقه با شربت بجوشد. اكنون خاگینه را در ظرف مناسبی بریزید و روی آن را با پسته تزئین كنید.
روش تهیهی شربت:
شكر و آب را داخل تابهی مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود. سپس زعفران و گلاب را بیفزائید و آن را از روی حرارت بردارید.