روشتهیه
یک تابه کوچک را با کمی روغن چرب کرده و پیاز، قارچ و فلفلدلمهای را در آن تفت دهید تا نرم شود. (حدود 5 دقیقه)، سپس نمک و فلفل آن را اندازه کرده و کنار بگذارید تا سرد شود.
خمیر پیتزا را 12 قسمت کرده و هر یک را به شکل یک پیتزای کوچک به قطر 10 تا 8 سانتیمتر درآورید.
قسمت مرکزی خمیر را سس ریخته و روی آن اندکی پنیر بپاشید، سپس کمی از مایه پیاز و فلفل دلمه و کمی از ژامبون روی آن ریخته و دوباره روی آن اندکی پنیر بپاشید. با کمک قلممو و آب دور پیتزاها را خیس کرده و آن را تا کنید تا لبههای خمیر روی هم بیاید، سپس با کمک چنگال دور تا دور لبه خمیر را کمی فشار دهید تا به هم بچسبد.
روغن را در یک قابلمه کوچک داغ کرده و پانزروتیها را داخل روغن شناور سرخ کنید(حدود 8 تا 10 دقیقه) مواظب باشید تا حرارت زیاد روی آنها را نسوزاند، سپس از روغن خارج کرده و روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن آن گرفته شود.