آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
کره را در تابه روی حرارت قرار دهید.
آنگاه ترهفرنگی را بیفزائید و 30 ثانیه تفت دهید.
حالا اسفناج و قارچ را اضافه کنید و 1 دقیقه دیگر آن را تفت دهید.
سپس نخود فرنگی، ذرت، شوید، نمک، فلفل و پودر جوز هندی را اضافه کنید و مواد را با هم ترکیب نمائید.
از روی حرارت برداشته و صبر کنید. قدری خنک شود.
حالا پنیر خامهای و پنیر موزارلا را افزوده و کاملا مخلوط کنید.
اینک هر بار یک ورق از خمیر برداشته رویش را با کره آغشته کنید و به اندازه یک قاشق سوپخوری از مواد روی لبه خمیر قرار دهید و مانند سمبوسه بپیچید.
در نهایت بورکها را در روغن داغ یا در فر برشته کنید.