آشپزباشی - سرمه جلیلی
سیبزمینی، جعفری، نمک و فلفل را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
آنگاه مواد فراهم کرده را به دو قسمت تقسیم کنید و با دست مرطوب به آن فرم کاسه دهید و در سینی چرب کرده فر قرار دهید.
سپس در تابه مناسبی کره را بریزید و روی حرارت قرار دهید. پیاز، گوشت، نمک و فلفل را نیز اضافه کنید و تفت دهید.
حالا مواد فراهم کرده را در بین دو کاسه سیبزمینی تقسیم کنید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 15-20 دقیقه بپزید.