آشپزباشی – اعظم گلزارمنش :
روشتهیه
ابتدا سس مایونز ادویهای را فراهم كنید. آنگاه بوقلمون، خردل، نمك و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. سپس از مخلوط فراهم كرده، 6 برگر به قطر 10 سانتیمتر، بسازید. حالا تابة مناسبی را چرب كنید و روی حرارت متوسط اجاق بگذارید و دو طرف برگرها را برشته كنید. اكنون برگرهای بوقلمون را به نوارهای 1 سانتیمتری ببرید. اینك داخل نانها سس مایونز ادویهای بمالید و نان را با كاهو، برگر بوقلمون، خیار شور و تخم مرغ پخته پر كنید. آنگاه دوباره اندكی سس مایونز و سس فلفل، داخل ساندویچ بریزید و آن را در بسته بندی مناسبی قرار دهید.
یادآوری
برای تهیة یك و یك دوم پیمانه سس مایونز ادویهای؛ 1 پیمانه سس مایونز، یك چهارم پیمانه خیار شور رنده كرده، 2 قاشق سوپخوری سس گوجه فرنگی، 2قاشقسوپخوری كیپر، 1 قاشق سوپخوری سس خردل، 1 قاشق سوپخوری جعفری خرد كرده، 2 قاشق چایخوری سس فلفل تند و 1 قاشق چایخوری آبلیمو را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید.
خواص گوشت بوقلمون
گوشت بوقلمون به دلیل بافت ویژه ای که دارد هنگام طبخ حجم خود را از دست نمی دهد و در مقایسه با گوشت قرمز از اهمیت بسیاری برخوردار است ولی این تنها مزیت گوشت بوقلمون نیست و در بحث خواص در حدی پیشتاز است که آن را گوشت معجزه می خوانند. مواد غذایی متعددی در بوقلمون وجود دارد و بنابراین مصرف این گوشت لخم به روش های مختلف سلامتی را بهبود می بخشد.