آشپزباشی - آرزو گنجی :
روشتهیه
ماست، بیکینگپودر، نمک، شیر، تخممرغ و کره را با در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آنگاه آرد را بیفزائید و هم بزنید تا خمیر مناسبی حاصل شود. سپس خمیر را اندکی ورز دهید، رویش را بپوشانید و یک ساعت در دمای محیط نگه دارید حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی نیم سانتیمتر باز کنید و با برشگر به قطر 10 سانتیمتر قالب بزنید. اکنون به کمک چاقوی تیز خمیر را به شکل + برش دهید به گونهای که به مرکز خمیر نرسد! آنگاه 4 گوشة خمیر به اندازة یک فندق درشت، از مایة میانی بگذارید و مطابق شکل آن را بپیچید. اینک روی آنها را با پارچة سبکی بپوشانید و 20 دقیقه در دمای محیط استراحت دهید. سپس روی خمیرها زردة تخممرغ بمالید و در مرکزشان زیتون بگذارید. حالا نان را به مدت تقریبی 30-35 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 185 درجة سانتیگراد بپزید.
خواص زیتون
وجود اسیدهای چرب و آنتی اکسیدان ها در زیتون های سیاه باعث مرطوب ماندن پوست و تغذیه سلول های پوست می شود، هم چنین روغن زیتون با دارا بودن ویتامین E پوست شما را در برابر اشعه های خطرناکی هم چون UV محافظت می کند، در این صورت پوست دیر تر پیر می شود و خطر ابتلا به سرطان پوست نیز کاهش پیدا می کند، علاوه بر این ها روغن زیتون به بهبود سریع زخم، سرکوب عفونت ها در مبارزه با بیماری هایی مثل آکنه، اگزما نیز کمک شایانی میکند.