آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
گوشت، نمک، فلفل، زردچوبه و پیاز را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت پیوسته آن را هم بزنید تا گوشت تغییر رنگ دهد.
آنگاه رب گوجهفرنگی را افزوده و 2 دقیقه دیگر تفت دهید.
سپس از روی حرارت برداشته جعفری و خیارشور را اضافه کنید.
حالا پنیر را بیفزایید و تمام مواد را ترکیب کنید.
اینک خمیر را روی میز قرار دهید، قدری با کره آغشته کنید و در قسمت قاعده مثلث به شکل مدادی مواد بریزید.
دو سر خمیر را روی مواد برگردانید و به آرامی آن را رول کنید.
حالا رولها را در تخممرغ زده و سپس در کنجد بغلتانید و در سینی فر کنار هم قرار دهید و 20 تا 25 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید تا طلاییرنگ شود.