Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:16

رول های کنجدی با خمیر‌ یوفکا

رول های کنجدی با خمیر‌ یوفکا

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

گوشت چرخکرده 200 گرم

نمک و فلفل به میزان لازم

زردچوبه یک‌هشتم قاشق چایخوری

پیاز رنده کرده 1 عدد متوسط

رب گوجه‌فرنگی 1 قاشق سوپخوری

جعفری ریز خرد کرده 3 قاشق سوپخوری

خیارشور ریز خرد کرده یک‌دوم پیمانه

پنیر موزارلای رنده کرده 100 گرم

خمیر یوفکا (مثلثی شکل) 1 بسته

کره آبکرده 25 گرم

تخم‌مرغ همزده 2 عدد

کنجد به میزان لازم

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

گوشت، نمک، فلفل، زردچوبه و پیاز را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت پیوسته آن را هم بزنید تا گوشت تغییر رنگ دهد.

آن‌گاه رب گوجه‌فرنگی را افزوده و 2 دقیقه دیگر تفت دهید.

سپس از روی حرارت برداشته جعفری و خیارشور را اضافه کنید.

حالا پنیر را بیفزایید و تمام مواد را ترکیب کنید.

اینک خمیر را روی میز قرار دهید، قدری با کره آغشته کنید و در قسمت قاعده مثلث به شکل مدادی مواد بریزید.

دو سر خمیر را روی مواد برگردانید و به آرامی آن را رول کنید.

حالا رول‌ها را در تخم‌مرغ زده و سپس در کنجد بغلتانید و در سینی فر کنار هم قرار دهید و 20 تا 25 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید تا طلایی‌رنگ شود.

برچسب ها: آشپزیرولآشپزباشیشور و شیرینخمیر یوفکادالیارول های کنجدی با خمیر‌ یوفکارول های کنجدیدستور تهیه رول های کنجدیروش تهیه رولخمیر یوفکای دالیا تعداد بازديد: 1730 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است