طرز تهیه کشک بادمجان
گوشت و پیاز را با قدری آب در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید تا گوشت بپزد. پوست كدو و بادمجان را بگیرید و در روغن سرخ كنید. آنگاه گوجهفرنگی، نمك، فلفل و زیره را به كدو و بادمجان بیفزائید و تفت دهید. حالا گوشت، كدو، بادمجان، گوجه فرنگی و سیر را در كاسهی دستگاه غذا ساز بریزید و پوره كنید. سپس مخلوط به دست آمده را در قابلمهی مناسبی بریزید، گردو را بیفزائید و روی اجاق بگذارید تا گرم شود. اكنون كشك بادمجان را در ظرف مناسبی بكشید و روی آن را با كشك، نعناع داغ و سیر تزئین نمائید.