طرز تهیه املت فلفلی:
پیازها را پوست بگیرید و به صورت حلقهای برش بزنید. فلفلها را پس از شستن و خارج كردن دانهها، به صورت نوارهایی نازك خرد كنید. گوجهفرنگیها را نیز بشوئید و به صورت نواری برش دهید. تابهای را با روغن چرب و سپس گرم كنید. پیاز و فلفل را در آن بریزید و چند دقیقه تفت دهید. سپس گوجهفرنگی را اضافه نمائید. حالا نمك، تخممرغهای زده شده و مخلوط شده با فلفل را روی سبزیجات بریزید و 30 ثانیهی دیگر به پختن ادامه دهید. حالا املت را برگردانید تا طرف دیگر آن هم برای 2 دقیقه بپزد. سپس املت را با برگهای جعفری تزئین نمائید.