آشپزباشی - نجمه درویش
فیلۀ مرغ را با نمک و فلفل مزه دارکنید.
آن گاه آن را رول نموده و در اندکی روغن تفت دهید و کنار بگذارید.
سپس برنج را آبکش کرده و دم کنید.
حالا پوست پرتقال را حدود 3 دقیقه بجوشانید و سپس در آب سرد بریزید (بلانچ) و آبکش نمایید و با شکر و آب آن را بپزید.
خلال بادام و پسته را نیز که از شب قبل در آب سرد خیساندهاید آبکش کنید و در فویل بپیچید و روی برنج قرار دهید تا با بخار برنج کمی نرم شوند.
اینک کره، زرشک و کشمش را به طور جداگانه کمی تفت دهید و آماده کنید.
حالا پلو را در ظرف مناسب پذیرایی بکشید و با فیلۀ مرغ، پیاز سرخکرده، زعفران و مواد فراهم کرده بیارائید.
یادآوری
* میتوانید پلو را با عدس، آلبالو، شوید،خرما، رشته، ماش، زیره و ... مخلوط کنید.
* یادتان باشد کشمش و زرشک را حدود یک ساعت بخیسانید و سپس آبکش نمائید.
* میتوانید برنج را به هفت قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را با یکی از مواد فراهم کرده مخلوط کنید و بعد سرو نمائید.