آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
اسفناج را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم اجاق بگذارید، تا بخارپز شود. (7-10 دقیقه) آنگاه اسفناج پخته را در صافی بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود.
حالا اسفناج را ساطوری کنید. سپس کره را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید شنبلیله، نمک و فلفل را به کره بیفزائید تا عطر آن بلند شود.
اینک اسفناج را بیفزایید و حدود 15 دقیقه تفت دهید. سپس ذرت و پیاز داغ را افزوده و مخلوط کنید.
اکنون با قلمو از کره آبکرده بر روی سطح خمیر بمالید و روی لبه آن قدری از مایه فراهم کرده بریزید از دو طرف به اندازه 2 سانت روی مایه برگردانید و از لبه بالا آن را رول کنید، کمی کره رویش با قلمو بمالید و سیاهدانه بپاشید و به مدت تقریبی 10 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد رولها را بپزید.
یادآوری: اندازه خمیر فیلو 18×18 میباشد.