Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:06

لقمه‌های اسفناج با فیلو

لقمه‌های اسفناج با فیلو

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر

اسفناج تمیز کرده 1 کیلو

کره 50 گرم

شنبلیله خشک یک‌دوم قاشق چایخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

کنسرو ذرت یک‌دوم پیمانه

پیاز داغ 1 قاشق سوپخوری

خمیر فیلو به میزان لازم

کره اضافی 50 گرم

سیاهدانه به میزان لازم

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

اسفناج را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم اجاق بگذارید، تا بخارپز شود. (7-10 دقیقه) آنگاه اسفناج پخته  را در صافی بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود.

حالا اسفناج را ساطوری کنید. سپس کره را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید شنبلیله، نمک و فلفل را به کره بیفزائید تا عطر آن بلند شود.

اینک اسفناج را بیفزایید و حدود 15 دقیقه تفت دهید. سپس ذرت و پیاز داغ را افزوده و مخلوط کنید.

اکنون با قلمو از کره آبکرده بر روی سطح خمیر بمالید و روی لبه آن قدری از مایه فراهم کرده بریزید از دو طرف به اندازه 2 سانت روی مایه برگردانید و از لبه بالا آن را رول کنید، کمی کره رویش با قلمو بمالید و سیاهدانه بپاشید و به مدت تقریبی 10 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد رول‌ها را بپزید.

یادآوری: اندازه خمیر فیلو 18×18 می‌باشد.

برچسب ها: غذا با اسفناجآشپزی با خمیر فیلوخمیر فیلوآشپزباشیاعظم گلزارمنشلقمه های اسفناج با فیلو تعداد بازديد: 2315 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است